Beschrijving

Op mooie zichtlocatie gelegen vrijstaande woning met aangebouwd bedrijfspand (detailhandel) aan de rand van het dorp, op korte afstand van centrum van Eerbeek, met parkeergelegenheid op eigen terrein, en op korte afstand van het landelijk gebied van de Zuid-Oost Veluwe.

Indeling

Hal, entree, douche met wastafel, toilet met fonteintje, en deur naar ruime kelder.
Ruime woonkamer, met doorloop naar de keuken en deur naar de aanbouw winkelruimte, de keuken is voorzien (oven, kookplaat (gas)  met afzuigkap, koelkast, en kastjes, en achterdeur naar buiten.

Eerste verdieping

Trapopgang, verloop en 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang heeft naar balkon,  en trap naar bevloerde zolderruimte, met Cv-installatie van 2018.

Tweede verdieping

Bevloerde zolderruimte, als opslag in gebruik.

Balkon

Balkonruimte aan de achterkant van de woning.

Tuin

Kleine bloementuin aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden

De woning is geheel voorzien van dubbelglas en rolluiken voor de ramen, en verder is er gevelisolatie aangebracht in (2017).
Er zijn 2 internet aansluitingen voor het pand.

De aangebouwde winkelruimte (2003) heeft een winkeloppervlakte van  ca. 295 m2 b.v.o  voor begane grond en verdieping, en een garage/opslagruimte van ca. 28.5 m2 b.v.o. met roldeur. De verdiepingsvloer is een betonvloer.
De winkelruimte is voorzien van een eigen Cv-installatie van 2003, toilet met fonteintje, internet en telefoon, en een beveiligingsinstallatie (2017). De winkelruimte en garage zijn in spouw gebouwd en volledig geïsoleerd.

Achter de woning bevind zich een kleine berging en carport, ca. 8 m2.

Achter de winkelruimte is een parkeerplaats van ca. 5 auto's op eigen terrein.

De winkelruimte heeft een eigen huisnummer Molenstraat 2 6971 DT Eerbeek

In overleg met de Gemeente is er een mogelijkheid voor de verandering van de bestemming in wonen.

Kenmerken